UA
RU
Вхід
Реєстрація

Благоустрій території та ландшафтне проектування

Оточувати себе прекрасним - логічне бажання кожного. Все змінюється, проте прагнення проводити більше часу на природі залишається незмінним. Таку можливість дають заміські ділянки, але вони вимагають догляду і створення певних умов.

Благоустрій дачної ділянки є не менш відповідальним етапом, ніж будівництво житла. Ми розкажемо про ландшафтне проектування та види послуг, які пропонують спеціалізовані компанії.

Після того, як ви придбали ділянку, побудували будинок і закінчили його оздоблення, настала черга присадибної території. Далеко не всі господарі приділяють достатньо уваги цьому етапу, через що страждає зовнішній вигляд та функціональність двору. Деякі власники заміських будинків чітко розуміють, наскільки важливо не тільки придбати добротне і гарне житло, а й правильно організувати простір навколо нього.

Якщо ви хочете, щоб процес облагородження проходив максимально швидко і ефективно, а результатом стало естетичне та комфортне для проживання середовище, є сенс звернутися до спеціалістів з благоустрою та озеленення території.

 Комплексні послуги зручні з кількох причин:

Послуги виконують кваліфіковані співробітники з великим досвідом роботи.

Профільні компанії мають у своєму розпорядженні все необхідне обладнання і самі закуповують потрібні матеріали.

Ви укладаєте договір, у якому вказано перелік робіт та прописано строки їх виконання. Ваша роль зводиться до спостереження за перебігом справ.

Існує 2 види благоустрою:

Бюджет благоустрою присадибної ділянки завжди індивідуальний; на його розмір впливає обсяг та складність передбачуваних робіт. Усі роботи з благоустрою здійснюються лише після будівництва капітальних будівель (будинки, гаража, лазні). Загалом ландшафтні роботи можуть виконуватися двома способами:

Роботи під ключ

Якщо ви бажаєте повністю переробити ділянку і надати їй стильного, завершеного вигляду, компанія проведе ретельну підготовку, що складається з декількох етапів і завершується реалізацією задуманого:

Планування території. Ділянка буде розбита на зони (житлову, господарську, зону відпочинку тощо) з урахуванням способу життя та побажань господарів.

Вибір стилю. Господарі обирають стильовий напрямок, а фахівці компанії розробляють деталі з урахуванням особливостей ландшафту та архітектури будинку.

Розробка та затвердження проекту.

Проект ландшафтного дизайну давно перестав бути предметом розкоші, а навпаки став основою раціонального розподілу коштів.

Для того, щоб удосконалити робочий процес, у склад проекту включено:

генеральний план;

3D візуалізація;

схема зонування території;

проект автоматичного поливу;

проект вуличного освітлення;

проект дренажної системи та системи водовідведення;

дендроплан;

кошторисні відомості на всі види робіт.

З їх допомогою можна швидко і якісно закрити будь-які питання з оформлення території.

Гeнepaлъний плaн - цe cxeмa poзмiщeння 6yдiвeлъ, MAФів, пpoïздiв тa дopiжoк, pocлин нa тepитopiï; вci пpинципoвi piшeння щoдo opгaнiзaцiï тepитopiï. Гeнплaн e ocнoвoю для пoдaлъшoï poзpoбки дoкyмeнтaцiï.

Cxeмa зонування території, poзбивки пpoïздiв тa дopiжoк нa тepитopiï, кoнcтрyктиви мoщeння, бaлaнc пo типaм мoщeння, пiд6ip мaтepiaлiв та відсипок.

Дeндpoплaн - poбoчe кpecлeння тepитopiï, нa якoмy пoкaзaнi вci зaпpoeктoвaнi pocлини тa ïx poзмiщeння. Biдoмicтъ pocлин мaє вигляд тaблицi, y якiй вкaзaнo нaзвy pocлини, зoвнiшнiй вигляд, пpoeктну кiлькicтъ тa розмір.

Cxeмa пpoклaдки кaбeлiв для влaштyвaння ocвiтлeння тa poзтaшyвaння cвiтилъникiв, вимикaчiв, poзeтoк. Підбір світильників з Замовником.

Poзpoбкa пpoeктy блaгoycтpoю y тpимipнoмy зoбpaжeннi y пpoгpaмi RealTime, щo дae мoжливicтъ пepeглядy тepитopiï з бyдъ-якoï тoчки y бyдъ-якoмy paкypci.

За наявності складних рельєфів та значних перепадів місцевості окремо робиться геодезична зйомка. Гeoдeзичнa зйoмкa тepитopiï пepeдбaчaє внeceння нa плaн вcix icнyючиx виcoтниx вiдмiтoк, вiдcтaнeй, кyтiв, cпopyд. Цe дaє мoжливicтъ мaти ocнoвy для пoдaльшoгo пpoeктyвaння з ypaxyвaнням icнyючoгo peльeфy.

До готового проекту обов'язково додається кошторисна відомість -  вapтicтъ викoнaння кoмплeкcy po6iт з блaгoycтpoю з poзбивкoю пo кoжнoмy пyнктy po6iт.

Виконання робіт.

Роботи без проектування

Не всі господарі прагнуть повного перетворення дачної території. Оформлення ділянки в популярному ландшафтному стилі (з розробкою проекту, ескізу та багатосторінкової документації) — виправданий підхід, якщо замовник має бажання, час і достатній бюджет.

Складне та витратне проектування – не єдиний варіант облаштування. Найчастіше власники хочуть, щоб присадибний простір мав гарний та доглянутий вигляд. Щоб виконати ці умови, досить просто довіритись підряднику та його досвіду,  вирівняти ділянку, а потім висадити рослини, замостити доріжки і посіяти або укласти газон газон.

Роботи з благоустрою: види та розцінки

Компанії, що займаються ландшафтним проектуванням, благоустроєм та озелененням, пропонують широкий спектр робіт. Висока якість їх виконання гарантується досвідом співробітників та дотриманням технологічних вимог.

Затишну присадибну ділянку неможливо уявити без великої кількості зелені. До озеленення відноситься не тільки посадка рослин, але і влаштування квітників, посівного газону, альпійських гірок, укладання рулонного газону. Рослини вирощуються в спеціалізованих розплідниках і підбираються з огляду на особливості ділянки - розташування, освітленість окремих частин, склад ґрунту. Ландшафтний архітектор оформить територію у вибраному стилі, вибравши оптимальне розташування для дерев, декоративних чагарників, живоплотів, клумб та газонів.

Автоматичні системи поливу дозволяють отримати квітучий сад та ідеальний газон з мінімальною витратою часу та сил. Автополив має важливі переваги: економить час і воду, залишаючись безпечним навіть при порушенні цілісності. Проектування та монтаж автоматичних систем поливу проводиться в індивідуальному порядку.

Мощення виконується на садових доріжках, зонах відпочинку та парковках з використанням класичних та сучасних матеріалів (тротуарної плитки, бруківки, натурального каменю.

Для вуличного освітлення використовується як функціональне, і декоративне освітлення; нерідко вибирається змішаний варіант, що поєднує практичність першого та естетичну привабливість другого. Облаштування садової ділянки включає продуману систему освітлення, що дає можливість пересуватися присадибною територією з настанням сутінків. Ви можете вибрати різні варіанти освітлення доріжок, підсвічування фасаду, дерев та водойм.

За Вашим бажанням виконуються такі види робіт:

Встановлення парканів під ключ.

Влаштування паркувального майданчика.

Зведення теплиць та парників.

Встановлення малих архітектурних форм. Територію прикрасять лави, скульптури, альтанка чи критий павільйон

Влаштування штучних водойм. На будь-якій ділянці знайдеться місце якщо не ставку чи водоспаду, то невеликому фонтану.

Будівництво дитячих та спортивних майданчиків.

Кожен власник мріє, щоб його ділянка мала привабливий вигляд, була гармонійною та впорядкованою. Успішність робіт із благоустрою залежить від грамотного та систематичного підходу до організації ландшафтних робіт. Профільні будівельні організації допомагають створити комфортне місце існування для всіх членів сім'ї; в їхньому арсеналі — професійна підготовка та багаторічний досвід, знайомство із сучасними тенденціями та командна робота. Під час підготовки та реалізації проекту враховується спосіб життя та уподобання замовника, а його побажання беруться до уваги на кожному етапі робіт.

Компанія Healthy Plants вміє красиво і якісно оформити абсолютно будь-яку місцевість. Наші дизайнери з оформлення ландшафту здатні віртуозно втілити в життя найбільш неординарні ідеї своїх замовників і допоможуть створити неповторну атмосферу на Вашій території. При цьому ціна на наші послуги буде абсолютна прийнятна для кожного нашого замовника, так як ми орієнтуємося на його побажання і можливості.

Для наших постійних клієнтів у нас існує вигідна схема співпраці, яка є комфортною для обох сторін.

Сайт нашої компанії стане зручним путівником в світі краси і затишку, досить просто залишити заявку і ми допоможемо вирішити всі Ваші питання.

Інструкція того, як ми працюємо:

Дзвінок - Виїзд - Договір - Проект - Реалізація - Обслуговування.

Територіально наші об'єкти розташовані в таких населених пунктах: Київ, Київська область (Біла Церква), Обухів, Васильків, Бровари, Вишневе, Конча-Заспа, Узин, Володарка, Тараща, Сквира, Рокитне та ін.

Ми любимо свою роботу і цінуємо кожного свого клієнта!

 

 

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: