UA
RU
Вхід
Реєстрація

Чому ми відмовляємось від деяких замовлень?

Чому ми відмовляємось від деяких замовлень?

Щоденно ми отримуємо близько 15-20 дзвінків і повідомлень✉️ від потенційних клієнтів. Наші менеджери мають чіткі критерії і розуміння того, чи готові ми братись за той чи інший об’єкт чи ні.

Наша компанія чітко визначила пріоритети в роботі. Одним з таких пріоритетів є якісне виконання замовлення і надання гарантії на матеріали та виконані роботи.

Часто буває так, що замовник хоче використовувати матеріали, які обрав і придбав самостійно в цілях економії. За браком досвіду, замовнику часто можуть продати неякісний або непідходящий товар і така економія часто обертається навпаки додатковими витратами на усунення проблем, які згодом виникають. Ми готові іти на зустріч і використовувати придбані замовником матеріали, але попереджаємо заздалегідь, що гарантію в такому разі не надаємо, оскільки не можемо бути впевнені в якості наданих  нам товарів.

Ще одним важливим аспектом при реалізації благоустрою  є наявність кількох підрядників під час виконання робіт. Пріоритет ми віддаємо об’єктам, де замовник обирає нас як підрядника для виконання робіт «під ключ». Коли ми починаємо роботу з нуля і поетапно ведемо її, ми знаємо всі нюанси території і вчасно можемо підкоригувати, де потрібно. Коли працюють двоє і більше  різних підрядників, часто виникають ситуації,  коли один підрядник, хай і ненавмисно,  псує роботу іншого, пошкоджує інженерні мережі, тощо, і це тягне за собою додаткову роботу по реконструкції, а відповідно додаткові витрати. Тому, беручись за роботу в таких умовах, ми стараємось одразу попередити замовника про всі ризики, щоб запобігти в подальшому непорозумінь.

Наші менеджери не їздять на безкоштовні консультації із серії «розкажіть мені, що робити і я зроблю сам».

Наші фахівці постійно вчаться і підвищують свій професійний рівень. Періодично відвідують виставки, онлайн та офлайн семінари, на яких обмінюються досвідом з колегами. Ми цінуємо свої інвестиції вкладеного в навчання часу та фінансів.

Ми виконуємо роботи і надаємо гарантію, саме тому використовуємо лише якісні матеріали від перевірених постачальників. Ми працюємо над приватними садибами, державними і комерційними проектами.

Ми турбуємось про свою репутацію і щиро радіємо цікавим, нестандартним об’єктам і клієнтам, які дають нам свободу дій і довіряють нашому десятирічному досвіду!

Компанія Healthy Plants - лідер в ландшафтній індустрії, надає послуги, які повністю вирішують задачу благоустрою, озеленення території та встановлення автополиву на Вашій ділянці. Ми розробляємо для кожного свого замовника унікальний проект (план) і створюємо індивідуально- неповторну атмосферу на ділянці. Чек на наші послуги є абсолютно прийнятним для кожного, хто звернувся до нас, так як ми орієнтуємося на побажання і можливості клієнта. Якщо замовник звертається до нас повторно, то ми надаємо йому всілякі знижки та акційні пропозиції, в знак подяки за довіру до нас. Така схема співпраці є комфортною для обох сторін.

Ми переконані, що в будь-якій справі потрібен професійний підхід, чи то створення глобального ландшафтного дизайну, чи то посадка маленького дерева. Багаторічний досвід в області благоустрою території відточив нашу майстерність в даній області до найвищого рівня. Проектування і монтаж різних елементів при створенні ексклюзивного ландшафтного дизайну є нашою прерогативою.

Інструкція того, як ми працюємо:

Дзвінок - Виїзд - Договір - Проект - Реалізація - Обслуговування.

Наша фірма має багаторічний досвід створення красивої атмосфери на різних ландшафтах. Ми вміємо майстерно перетворити абсолютно будь-яку територію, про що свідчать наші численні об'єкти, які можна зустріти в наступних містах: Київ, Обухів, Васильків, Бровари, Вишневе, Конча-Заспа, Київська область (Біла Церква), Узин, Володарка, Тараща, Сквира, Рокитне, Гатне, Нові Безрадичі, Білогородка, тощо.

Підтвердженням високого рівня нашого професіоналізму є приклади робіт і фото (відео) наших об'єктів, які можна побачити, зайшовши на нашу інтернет сторінку. Ваші позитивні відгуки є найкращим стимулом на шляху до нашого самовдосконалення і найвищою мірою похвали.

 

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: