UA
RU
Вхід
Реєстрація

Як позбавитись кульбаби на газоні?

Дітям дуже подобається бігати і збирати кульбабу у дворі і загадувати бажання, коли вони здувають її за вітром, але садівники знають, що це розсіює її і спричиняє розростання на газоні.

З настанням тепла Ви можете почати помічати появу кульбаб на галявині.

Для когось, газон з жовтими квітами та пухкими кульбабами, може бути привабливим, але більшість власників газонів наявність кульбаби там дратує.

Навіщо позбавлятися кульбаби?

Вона може зробити ваш газон нерівномірним.

Вона має схильність до захоплення влади та може заглушити травосуміш газону.

Вона досить сильно вбирає вологу, яка потрібна для підтримки вашого газону здоровим.

Як позбутися кульбаби?

Кульбаба, як відомо, складний бур'ян, який потрібно повністю знищувати на газоні. Перш ніж ми перейдемо до різних методів, важливо зрозуміти життєвий цикл кульбаби. Це допоможе Вам націлюватися на боротьбу з  нею у найбільш ефективний час, а також зрозуміти, чому одні методи ефективніші за інші.

Кульбаба проростає всього за сім днів, тому важливо діяти швидко, коли вона лише починає з'являтися. Спочатку вона з'являється із землі у вигляді невеликої розетки, а потім виростає стебло із жовтою квіткою на кінчику. Потім ця квітка перетвориться на фірмову білу кулю. Ця пухнаста кулька складається з сотень крихітних насінин, які рознесуться вітром, щоб створити нові кульбаби на галявині.

Тому якщо Ви хочете видалити кульбаби зі свого газону, найкраще зробити це до того, як ці затяжки сформуються.

Ось кілька способів, як позбутися кульбаб на газоні:

Видаліть їх вручну - це один із найдешевших способів позбутися кульбаб.

У кульбаб дуже довгий стрижневий корінь, через що їх важко витягнути руками. Найкращий час для цього – після дощу, коли земля м'яка, або якщо ви можете спочатку розпушити ґрунт навколо них лопатою.

Цей метод найкраще використовувати, коли ви вчасно виявили поширення і у вашому дворі не так багато кульбаб.

Використовуйте інструмент для видалення бур'янів

Знімач кульбаби може спростити процесс її видалення. Існують спеціальні інструменти, які можна придбати для видалення стрижневих бур'янів. Щоб завершити видалення, помістіть зуби прополочної машини навколо рослини і вдавіть інструмент у ґрунт. Коли Ви маневруєте інструментом, і рослина, і коріння повинні бути захоплені, що дозволить вам просто витягти його. Цей інструмент неймовірно зручний для великих рослин кульбаби, які можуть доставити вам деякі проблеми при видаленні вручну.

Спробуйте спеціалізований засіб від бур'янів(гербіцид)

Існує ряд хімічних засобів для знищення бур'янів, але найкраще обрати той, який націлений безпосередньо на кульбабу. Найкраще застосувати засіб від бур'янів для рослин, коли вони молоді і лише починають свій життєвий цикл. Тим не менш, на ринку також є гербіциди, які були розроблені для вже квітуючих рослин кульбаби.

Якщо Ваша ділянка знаходиться в занедбаному стані, то механічна боротьба тут марна. Обробка газону від бур'янів гербіцидами в даному випадку є єдиним ефективним засобом. Такі препарати абсолютно безпечні для самого газону, але згубні для бур'янів.

Так, компанія Healthy Plants - лідер в ландшафтній індустрії, надає висококласні послуги в галузі озеленення, благоустрою, а також проектування і установки системи автоматичного поливу. Наша фірма здійснить якісний догляд за газоном, садом і всією присадибною територією. Нам відомі секрети грамотної організації і подальшого догляду за газоном абсолютно на будь-якій місцевості. Так, професійна обробка газонів від бур'янів - це якраз наша прерогатива.

Інструкція того, як ми працюємо:

Дзвінок - Виїзд - Договір - Проект - Реалізація - Обслуговування.

Healthy Plants - компанія, яка працює на хороший результат. Ми йдемо в ногу з часом і постійно вдосконалюємось. Наші фахівці регулярно відвідують виставки, проходять навчання в сучасних школах, набираються нових знань на спеціальних тренінгах і курсах. Командний дух, вміння і бажання ділитися новими знаннями і досвідом - все це характеризує нашу команду. Структура нашої компанії складається з різних відділів, які профільно займаються питаннями, відповідними до напрямку відділу. Ландшафтні дизайнери, проектанти, садівники, фахівці з обслуговування території, монтажники системи автополиву та інші - це надійні і грамотні хлопці, яким сміливо можна довірити вести об'єкт від А до Я.

Ми знаємо як створити красу. Доказом цього є наші численні об'єкти, які можна зустріти в наступних містах: Київ, Обухів, Бровари, Конча-Заспа, Вишневе, Васильків, Київська область (Біла Церква), Рокитне, Тараща, Володарка, Сквира, Узин та ін. Про високий рівень нашої майстерності говорять приклади робіт і фото (відео) наших об'єктів, які можна знайти на нашій інтернет сторінці. Позитивні відгуки наших замовників - це прекрасний стимул розвиватися і досягати нових висот.

Ми любимо свою роботу і цінуємо кожного свого клієнта!

 

 

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: