UA
RU
Вхід
Реєстрація

Як провести весняне прибирання в саду?

Весна не за горами! Багато хто з нас любить влаштовувати генеральне прибирання, як то розбір речей у гаражі, чи перебирання  одягу, який ми не носили рік чи більше, щоб звільнити простір для чогось нового. Ваш сад також може потребувати весняного прибирання. Невелика ревізія саду не повинна бути складною, і процес можна розбити на дрібніші кроки, які потрібно виконувати, коли у Вас є трохи вільного часу.

Читайте далі, щоб дізнатися більше про те, як упорядкувати свій сад в цьому сезоні!

Прибирання бур'яну

Навесні Ви можете помітити появу бур'яну. Бур'яни можуть з'явитися скрізь, де є небагато місця, тобто вони можуть почати з'являтися на порожніх грядках або навіть навколо плитки. При фізичному видаленні бур'янів обов'язково виривайте всю рослину, включаючи коріння. Іншою альтернативою фізичному видаленню бур'янів є обробка їх гербіцидом.

Зняття зимового захисту

Якщо Ви встановлювали конструкції або уклали мульчу, щоб рослини залишалися теплими та ізольованими протягом зими, ранньою весною саме час прибрати їх, готуючись до спекотних літніх місяців.

Утримання газону в належному стані

Весною саме час підживити газон, провести йому скарифікацію та аерацію, оскільки його потрібно пробудити від зимової сплячки.

У той час, як зимова погода має тенденцію сповільнювати зростання газонів, навесні швидкість зростання значно підвищується. Якщо Ви помітили, що ваш газон стає трохи довшим, візьміть його під контроль, поки він не став надто довгим!

Виконання посадки рослин

Весна, мабуть, найкращий сезон для початку посадки. Якщо Ви бажаєте посадити чудові однорічники, витривалі багаторічники або смачні та корисні овочі та зелень, весна – чудовий час для цих робіт! Якщо Ви новачок у садівництві, подумайте про одну маленьку, просту у догляді, грядку або про горщики для балкона.

Обрізка існуючих рослин

Якщо у Вас вже є рослини на території, весна – чудовий час для проведення санітарної чистки та обрізки. Приберіть відмерле гілля, листя та суцвіття, але не зрізайте нові пагони. В першу чергу ця обрізка стосується плодових та декоративних дерев та чагарників.

Підживлення

Винесіть добрива та підживі свій сад та газон. Весною саме час допомогти своєму саду та газону після довгої зимової сплячки. Застосовуйте добриво зпролонгованою дією, яке дозволить вашим рослинам отримувати поживні речовини ще протягом кількох місяців після внесення добрив.

Прибирання вуличних меблів

Поки Ви проводите весняне прибирання в саду, чому б не навести лад всюди? Промийте зі шланга або протріть садові меблі, почистіть чохли для подушок і  і приберіть патіо від бруду або листя, які могли там накопичитись за зиму. Поруччя та підвіконня також можна акуратно очистити від сміття та бруду. Просте прибирання може допомогти зробити Ваш відкритий простір знову привабливим.

Пам'ятайте, Вам не потрібно виконувати всі ці завдання відразу, якщо у Вас немає часу. Натомість розподіліть їх на кілька тижнів. Якщо в цьому списку є завдання, які Ви не бажаєте виконувати, то чому б не подумати про залучення спеціалістів, які допоможуть повернути Ваш сад у першокласну форму?!

Так, компанія Healthy Plants - лідер в ландшафтній індустрії, надає повний спектр послуг в сфері озеленення, благоустрою та монтажу автополиву.

Ми надаємо повне обслуговування території, домоволодіння, що дозволить позбавити господарів від нудної побутової рутини. До числа наших працівників входять висококваліфіковані садівники, ландшафтні дизайнери і правильно навчені фахівці, які легко закриють питання по догляду за садом і присадибною територією. Саме у нас можна замовити обслуговування території, вартість якого буде абсолютно виправданою і прийнятною для замовника.

Обслуговування території. Ціна

Програма комплексного обслуговування передбачає всебічний догляд за ділянкою, від лікування та поливу рослин до підготовки дачі до зими. Щоб замовити персональний комплекс догляду, зателефонуйте нам або скористайтеся кнопкою зворотного зв'язку. Вартість обслуговування садової ділянки залежить від плану робіт, що розробляється індивідуально. При його складанні фахівці врахують ваші побажання та особливості території.

 

 

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: