UA
RU
Вхід
Реєстрація

Пакети комплексного обслуговування

Вже понад 10 років ми впевнено займаємо передові позиції з надання  послуг по оформленню ландшафтного дизайну територій.

Для максимально комфортної співпраці зі своїми клієнтами, компанія Healthy Plants розробила «Комплексні пакети послуг з догляду за територією». Ця пропозиція– дуже вдале поєднання економії коштів, часу і Ваших зусиль.

Ми мінімізували Вашу участь у трудоємкому процесі догляду за присадибною ділянкою, залишивши Вам можливість насолоджуватися прекрасним ландшафтом.

Наші фахівці  подбають про насадження, клумби, газон та інші елементидвору, тактовно вписуючись у ритм Вашого життя.

«Комплексний пакет послуг з догляду за територією» базується на найбільш актуальних послугах, які є необхідними для здійснення повноцінного і якісного обслуговування.

Придбавши такий пакет, клієнт суттєво  економить кошти, оскільки окремо послуги зі стрижки газону, обрізки та обробки насаджень та ін., коштуватимуть значно дорожче.

Також ми розробляємо спеціальну технологічну карту, в якій розраховано дати виїздів наших працівників на Ваш об’єкт, відповідно до специфіки Вашої ділянки.

Пакети послуг:

Пакет послуг «Покос + газон» - це мінімальний пакет послуг. Головна задача пакету покос газону  і необхідний комплекс робіт по догляду за ним (скарифікація, підживлення, обробка).

Пакет послуг «Стандарт економ» (виїзд садівників 4 рази на сезон) - це пакет послуг, який зорієнтований на оптимальний догляд за декоративними насадженнями та газоном.

Пакет послуг «Стандарт» (виїзд садівників відповідно до технологічної карти)- це пакет послуг, який зорієнтований на оптимальний догляд за газоном та декоративними насадженнями. Головна задача пакету – створення якісного декоративного газону та підтримання належного стану декоративної рослинності.

Пакет послуг «Стандарт + полив» - це пакет послуг, який зорієнтований на оптимальний догляд за газоном та декоративними насадженнями. Головна задача пакету – створення якісного декоративного газону та підтримання належного і гарного стану декоративної рослинності. В пакет також включений догляд за системою поливу.

Пакет послуг «Преміум» - це індивідуальний пакет послуг, який включає розробку індивідуальних  заходів по догляду за газоном, садом, декоративними насадженнями, автоматичним поливом. Пакет передбачує використання найкращих добрив, які нададуть газону та рослинам розкішний вигляд.

Постійний контроль агронома забезпечить належний нагляд та завчасно попередить можливі хвороби рослин. Даний пакет дозволяє не приймати участь в життєдіяльності Вашого саду, а лише насолоджуватися його зовнішнім виглядом.

У багатьох містах ми вже надаємо комплексне обслуговування ділянок, Київ тому не виключення, і це, перш за все, довіра до нас і можливість ще раз довести, що праця «Healthy Plants» не даремна.   

Обслуговування території замовити можна прямо зараз, подзвонивши нам або залишивши заявку на нашому сайті. 

Географія наших робіт досить обширна:  Київ, Біла Церква, Вишневе, Гатне, Васильків, Хотів, Бровари, Конча-Заспа, Бориспіль, Обухів, Узин, Володарка, Тараща та ін.

Для нас надзвичайно важлива думка кожного нашого клієнта, ми відкриті до спілкування і приймемо до уваги всі Ваші відгуки, які можна залишити на нашому сайті.

Ми любимо свою роботу і цінуємо кожного свого клієнта!

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: